​Afløbsbegrænsninger

fra CAC

Om CAC & Vandbremser​

Cady Aqua Control ApS blev grundlagt i 2005 og har fra starten været i positiv vækst. Indehaveren Johnny Cady har en erhvervsfaglig baggrund som klejnsmed og efterfølgende en produktionsteknolog uddannelse. Med sin årelange erfaring med fremstilling af vandbremser på alle niveauer, vil det sikre en høj kvalitet af virksomhedens produkter som er fremstilling og salg, af afløbsregulatorer til afløbsbegrænsning.

Ny generation af vandbremser

Målsætningen er at fremstille og sælge en ny generation af vandbremser, som dels er billige i indkøb men også nemme at montere uden brug af for mange hjælpemidler, da det ofte kan være svært at etablere optimale arbejdsforhold pga. deres placering i vådt miljø.

Seriefremstilling af afløbsregulatorer

Et andet tiltag er seriefremstilling af vandbremser - ikke kun med henblik på kort leveringstid men også at fremstille en afløbsregulator, som ikke er tilpasset specielt til den enkle situation, men som kan anvendes ved et relativt bredt område. Dette lader sig løse ved at anvende et brugsmodelregistret løsblændesystem i ind- og udløb, som muliggør større kapacitetsområde for det enkelte produkt samt mulighed for genbrug/ombytning af vandbremsen.

Standardbremser giver sikkerhed for høj kvalitet, lave omkostninger og hurtig levering, som er på to uger fra vores lager i Tølløse.

Vores kunder

Cady Aqua Control ApS kundegruppe er typisk kommuner, rådgivende ingeniører, entreprenørforretninger og VVS grossister fra hele Danmark. Alle får som en selvfølge al den hjælp og rådgivning der er nødvendig for at nå den mest optimale løsning.

Med venlig hilsen

Cady Aqua Control ApS

Johnny Cady

Har du spørgsmål til vores produkter?

Kontakt os via formularen her

Hvad er dit navn? *
 
Skriv din E-mail *
 
Emne
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

OM OS

Cady Aqua Control ApS blev grundlagt i 2005 og har fra starten været i positiv vækst. Indehaveren Johnny Cady har en erhvervsfaglig baggrund som klejnsmed og efterfølgende en produktionsteknolog uddannelse.​

​VI STØTTER